Ge inte upp!

Kolla in detta, vad kan man säga medans tårarana trillar utför kinderna,,,
Ge aldrig upp, du kan alltid resa dig upp,,,allt är möjligt,,,livet är ett mirakel!
Love to all of you <3
Kantarellfika i Fjällkojan.Mina barn har byggt sig en egen liten stuga uppe på i fjället, mellan ett par stora gamla granar,,,en trevåningskoja! Oj vad det har snickrats och sågats,,,och om ni tittar noga längst upp ser ni lillkillen uppe på översta kojtaket :) Här kan man sitta och käka kantarellmackan som mamma gjort :)


Kantareller :)


Det blev ca 15 liter denna gång :)Jag har varit och plockat kantareller uppe på fjället. Det är härligt att ta sig upp på kalfjället, och bara sitta och titta ut över vidderna,,,lyssna på tystnaden och sitt hjärtas inre. Sedan får man ta sig hem i stugan och smörsteka dessa guldsvampar och äta på kvällsmackan framför spisen,,,,


Nu var det läääängesedan,,,,

Oj, vad tiden går, det var så längesedan jag bloggade nu så att jag har nästan glömt hur man gör. Min sommar har i alla fall varit lugn och skön, jag har bara tagit det lugnt och njutit av min semester. Nu är jobbet i full gång och skolorna har också kommit igång. Det är rätt skönt det med då rutinerna är som vanligt igen,,,fast jag skulle ju inte gråta precis om jag fick fler semesterveckor.

Jag har fått en utmaning av Di och den antar jag med glädje,,,det gäller att beskriva hennes blogg med ett ord.Diqueen är Ögonfröjd för mig :) Hon har både härliga texter, dikter och berättelser ur livet,,,men framförallt sååå otroligt vackar bilder som man bara kan sätta sig och njuta av, sjunka in i, drömma sig bort i,,,meditera till,,,bilder och foton som hon själv gjort som är balsam för själen :)Nu utmanar jag mina läsare som har lust att ta sig an denna utmaning,,,ingen nämd ingen glömd,,,inget tvång, bara fri vilja :)


På återseende,,,
Vinden,,,

RSS 2.0