7 saker om mig.

Jag fick en utmaning av Malve,,,och kopierade den rakt av,,,men insåg sedan att jag kan välja vilka 7 saker som helst att berätta om,,, och istället för att ta bort mitt förra inlägg, så väljer jag 7 nya saker att berätta om :-)


Jag är uppvuxen på ett jordbruk, och är en riktig "bonnjänta", även om jag inte bor på landet nu så kommer naturen och djuren alltid att vara mig kär och nära,,, Jag hade de flesta djur när jag växte upp, bla en egen get, får, kattor, hundar, häst,,,och så kossor så klart,,,men grisar hade vi aldrig.


Det vackraste jag vet är kärlek,,,, i alla former, till människor, naturen, djur. Kärlek kan aldrig vara fel, och är alltid varmt och härligt att få ta del av. Att vara utan kärlek i sitt liv är det mest tragiska jag vet,,, det jag blir mest ledsen över. Det ska ingen männsika eller djur behöva uppleva.


Min innersta önskan är att få vara fri från stress, ha ro i själen och vara lycklig med min familj. Jag jobbar på det :-)



Jag har varit ett träningsfreak,,,, observera har varit :-)) kört på gym och tränat Ju-Jutsu 5-6ggr/veckan, har grönt bälte i Ju-Jutsu ;-)



Gud finns hos mig ibland och inte ibland,,,jag är en som tror mycket emellanåt på endera Gud,,,eller naturen eller buddha,,,eller reinkarnation mm mm,,,,, och ibland kastas jag ut i tomma intet,,,där evulotionsteorin tar över och jag finner ingen mening i någonting - allt är en slump och allt är ett enda stort big bang,,,, kan man kanske placeras in i facket "sökare" då ;-)  Men kärleken tror jag alltid på!!!! Och min Gud är kärlek :-) vare sig han heter Buddha, Allah, Jehova,,,eller Gud.



Mitt hus har jag renoverat själv, lagt in golv, tapetserat och byggt altan, fixat badrummet. Jag gillar inredning och att gå på IKEA :-) trots att det är låååååångt till IKEA. 


Som barn ville jag bli ambulansförare, jag var stolt över att vara fosterbarn, jag såg inga hinder i livet, och var en possitiv energirik tjej. Nu som vuxen inser jag mina begränsningar, och att hinder finns,,,,men de är till för att övervinnas. Utan motgångar, vet man inte hur lycka känns.
Lycka är att vara frisk och ha kärlek i sitt liv.





Jag utmanar alla som vill att skriva 7 saker om sig själva.

Kommentarer
Postat av: Di

Vad kul att du skriver mer :) Det var fint skrivet, positiv anda :) Varm kram!

2008-11-06 @ 20:49:09
URL: http://diqueen.blogg.se/
Postat av: Di

Vad kul att du skriver mer :) Det var fint skrivet, positiv anda :) Varm kram!

2008-11-06 @ 20:49:48
URL: http://diqueen.blogg.se/
Postat av: vindensmelodi

Ja, det var rätt kul att fundera ut vad man ska skriva,,, jag hade rätt mycket minnen under tiden jag skrev :-))



Kramar

2008-11-06 @ 21:13:58
URL: http://vindensmelodi.blogg.se/
Postat av: Vida

Härligt att läsa ännu mer av dig.. sakta växer bilden fram och blir större och större. Du är en fantastisk person på så många vis.



Lev väl!

2008-11-06 @ 22:33:37
URL: http://adventure-life-vida.blogspot.com/
Postat av: Lallis

Vad kul att läsa dina svar:)

Kram Lallis

2008-11-06 @ 22:46:30
URL: http://knasigamamman.blogspot.com
Postat av: Alina

Hej! Brukar du träna på fritiden? Berätta gärna hur du gör i så fall! Ha det fint! :)

2008-11-06 @ 22:50:06
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: Emma

Spännande att veta lite mer om dig...Blev lite imponerad av att du renoverat själv måste jag säga:)

Ha en fin fredag

kramar

Emma

2008-11-07 @ 08:15:45
URL: http://livskrafter.blogg.se/
Postat av: vindensmelodi

Vida: Tack söta du,,,,, jag tycker att du är en fantastisk människa också,,,så ödmjuk, och så mycket kunskap,,, Tack.

Kram









Lallis: Tack, det var kul att klura ut lite saker om sig själv :-)









Alina: Jo, tidigare tränade jag rätt hårt, men nu är det lite vila på den fronten ;-) Men jag har ju en hel del erfarenhet,,,,, jag har skrivit lite tips tidigare om träning

Kolla in länkarna,,,och du får gärna höra av dig om det är något du undrar över.



http://vindensmelodi.blogg.se/2008/april/traningstips-1.html#comment



http://vindensmelodi.blogg.se/2008/april/traningstips-2.html#comment









Emma: Jag är en sådan som aldrig riktigt har kunnat sitta still,,,tusen järn i elden,,,men nu håller jag på att lära mig att ta det lite lugnare :-)) Tack.

2008-11-07 @ 10:59:16
URL: http://vindensmelodi.blogg.se/
Postat av: Alina

oki tack ska kolla där! :) alltså jag vill både gå ner i vikt och få bättre kondition, muskler har jag redan så mkt som jag vill ha, men jag vill inte att de ska försvinna hehe:) tänkte börja gymma, fast där får man ju inte så mkt kondition, förutom på rullbandet vill säga, fast på rullband är det mkt mkt lättare att springa än på vanlig mark, för där är det ingen friktionskraft eller vad det heter, marken rör ju sig liksom under fötterna, på rullband kan man ju typ springa en timme utan att bli trött..hehe:D men tänkte börja på friskis o svettis, om man köper kort där, de har ju både sån här motionsträning och gym:)

2008-11-07 @ 12:30:12
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: Gisan

Tack för att du delar med dig av så mycket! Kramar...

2008-11-08 @ 16:39:11
URL: http://gisans.blogspot.com
Postat av: vindensmelodi svarar

Alina: Då är konditionsträningen det bästa att satsa på för dig,,,men det vet du ju redan,,, men man får ju bättre och högre förbränning också ju mer muskler man har,,,så att träna styrketräning gör dig smalare också,,, men intrervall träning är nog det bästa för konditionen,,,, och om du har "gymmat" så ta ett långt konditionspass på bandet efteråt,,,det ger bättre resultat om musklerna och förbränningen redan är på topp av styrketräningen,,, att ta konditionsträningen efteråt en stund.





Gisan: Varså god söta du. Kramizar.

2008-11-10 @ 11:29:06
URL: http://vindensmelodi.blogg.se/
Postat av: Fairymary

Jag blir oändligt imponerad av att du "bygger hus" själv!!!!



Så blir jag lite taggad att skriva ner 7 saker om mig.....spännande utmaning....men just nu håller jag på att söka pärmar i oöppnade flyttkartonger......



Ta väl vara på dig min kära vän!





2008-11-10 @ 13:22:32
URL: http://fairymary.wordpress.com
Postat av: vindensmelodi svarar

Åh,,,vad spännande,,,håller du på att flytta :-) Blir det neröver? Ja, du får skriva 7 saker om dig själv när lusten faller på sedan,,,,det ska bli mycket spännande att läsa :-)



Kramar på dig :-)

2008-11-10 @ 13:58:07
URL: http://vindensmelodi.blogg.se/
Postat av: peter pc carlsson

kul att läsa dina sju saker.



Jag tänkte skapa en länksida till dig som besöker min blogg. Så jag kommer att lägga upp en länk till din sida som tack för att du besöker mig och skriver lite om dig själv i kommentaren i inlägget som heter "Enbart länk till dig!" http://enbart.blogg.se/2008/november/enbart-till-dig.html



Så gå in till mitt inlägg svara på ett par frågor och länka till mig så länkar jag tillbaks.



PC

2008-11-10 @ 20:06:29
URL: http://enbart.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0