Nära döden upplevelser.

Såg på ett Tv-program i förrgår på zone reality,,,om nära döden upplevelser. Mycket intressant!
En man beskrev det som om att han åkte mot ljuset,,,och det var en så´n otrolig värme och kärlek där, som han aldrig tidigare hade upplevt, och som var så stark,,,,
när han sedan kom in i kroppen igen och blev räddad till livet,,, beskrev han det som om hans hjärta brann!!!!
Det gjorde rent fysiskt ont i hjärtat av branden,,, men det var en överväldigande kärlek som brann i hans hjärta!
Fränt va!
Han bytte jobb totalt, och ändrade sitt liv helt och hållet.

En annan blind kvinna berättade ungifär liknande,,, bara det att hon hade varit blind sedan födseln, och när hon for ut ur kroppen såg hon!!!
Hon blev naturligtvis vettskrämd först, och förstod att hon dött,,, hon kunde se sig själv ligga där på britsen,,, och hon kunde beskriva målande hur det såg ut i rummet, hur hennes kropp såg ut,,, hon såg den ju för första gången. Och till slut infann sig även lugnet och värmen hos henne och hon förstod inte varför alla i rummet var så upprörda och panikslagna,,, hon tänkte att "Nu sticker jag"
Men efter ett tag drogs hon tillbaka in i kroppen igen!
Allt hon hade sett och hört stämde.
Amazing!!!!

Ja, vad säger man?


Kommentarer
Postat av: Åsa

fantastisk fin blogg.men jag vet inte vem du är,du har kommenterat i min blogg!!!Åsa

2008-09-20 @ 13:53:38
Postat av: Maria

Det vi vet är en så liten del av allt som finns. Sådana här berättelser visar att det finns så mycket mer än det vi ser och tror oss att veta.

2008-09-20 @ 13:55:16
URL: http://mariasbetraktelser.blogg.se/
Postat av: Emma

ja det är helt sagolikt och ljuvligt att tänka sig att själar aldrig dör ;-) och peronsligen tror jag att vi lever många många liv och att kroppen endast är själens boning

Ha det fint

Emma

2008-09-20 @ 14:57:46
URL: http://livskrafter.blogg.se/
Postat av: vindensmelodi

Åsa: :-)) Hehheee,,, fundera en stund till ;-)



Maria: Ja, det är mycket som vetenskapen inte kan förklara.



Emma: Ja, det låter ju spännande i alla fall - man vill ju att det ska vara så :-)

2008-09-20 @ 16:40:21
URL: http://vindensmelodi.blogg.se/
Postat av: Vida

Det låter som ett mycket spännande program som nog jag tyckt om att se. Vad är zone reality? Är det en kanal eller ett program?



Din blogg berikar verkligen.



Liv

2008-09-20 @ 16:40:31
URL: http://adventure-life-vida.blogspot.com/
Postat av: vindensmelodi

Tack Liv :-)



Det är en kanal som heter zone reality,,, rätt bra kanal - fast det är mycket brott och mordutredningar i den också vilket är lite jobbigt att titta på ibland,,,men just så´na här program finns det mycket av också på den kanalen,,,och det gillar jag :-)

2008-09-20 @ 16:42:41
URL: http://vindensmelodi.blogg.se/
Postat av: Vida

Aha.. synd, den har inte jag. Jag är ju dessutom intresserad av brottsutredningar. Har pluggat krimonologi och rättspsykologi och är intresserad av processerna som finns och förbättringar man kan göra vid tex förhör etc.



Stora kramen från Liv som just sett att insamlingen mot den jävla idioten är uppe över 35000. Det finns mycket kärlek och omtanke och kraft i bloggvärlden. Hoppas Madde vet det någonstans. Jag tror det. Mitt namn dyker inte upp i rullisten men det kanske är overload. Pengarna är ju dragna från kontot och det är det enda som räknas.

2008-09-20 @ 19:30:19
URL: http://adventure-life-vida.blogspot.com/
Postat av: Emma

Ja vad säger man?? Vi får bara se till att inte göra de vi vill för sent...=)

2008-09-20 @ 19:48:41
URL: http://twistedlittlesister.blogg.se/
Postat av: Nina

Vid en operation för länge sedan såg jag mig själv ovanifrån... jag satt i ett hörn i taket på operationssalen. Såg hur det var lite panikslaget runt mig... och jag vet att jag inte drömt det.



Synd att jag inte har den kanalen.

2008-09-20 @ 22:50:38
URL: http://ninajohangarden.blogg.se/
Postat av: vindensmelodi

Vida: Oj, vad spännande,,, psykiatri gillar jag,, :-) Härligt att det blivit så mycket pengar redan.,,ja, visst tror jag Madde ler nu :-)





Emma: Ja, det får vi göra...



Nina: Gud så spännande upplevelse!!! Har du blivit förändrad sedan dess? Är du utan rädsla för döden nu? Hur är din "Tro" idag? Oauu,,, va fränt!!!

2008-09-20 @ 23:02:56
URL: http://vindensmelodi.blogg.se/
Postat av: Marianne Wikman

Jag har en kollega som varit med om en svår trafikolycka. Han var med om en nära-döden-upplevelse.....men han är väldigt fåordig om den....dock blev han en mycket mer ödmjuk och kärleksfull männiksa efteråt...han var helt OK innan också men det blev en påtaglig personlighetsförändring.



För övrigt kära vindensmelodi vill jag tacka för den fina kommentar du gav till mitt senaste blogginlägg.....det gjorde mig mycket glad. Jag söker min "skrivstil" fortfarande......



Jag hoppas att även din sommar varit fin. Jag känner mig extra vemodig över att det är höst i år för min dotter flyttar från stan om en dryg vecka. Jag har svårt för separationer......

2008-09-21 @ 08:15:40
URL: http://fairymary.wordpress.com
Postat av: Chissra

Ja nära döden upplevelserr (NDU) är spännande. Det finns ju forskingn på detta och det visar att de som haft de förändrar sitt liv. Att de förstår att det är så mycket större än vad man tror. Livet är fantastiskt och att förstå sin odödlighet gör många mer ödmjuka inför livet.



Kram

2008-09-21 @ 10:07:52
URL: http://mellanmigochgud.blogspot.com
Postat av: vindensmelodi

Marianne: Ja, visst är det märkligt, och spännande,,,men varför är han så fåordig? Är det för att han inte riktigt känner sig trodd? Eller tyckte han att det var en otäck upplevelse? Hur ser han på döden nu? Tror han på Gud eller reinkarnation?



Åh, kära du,,,jag menar verkligen det jag skriver,,,du är underbar att få liv i orden :-) Min sommar har varit underbart skön,,,åtminstone den senare delen av den :-)

Kramar.





Chissra: Mmmm, presic,,det var precis det som de tog upp på det där programmet jag såg,,, att man blir så förändrad efteråt :-)

Kram på dig.



2008-09-22 @ 09:29:16
URL: http://vindensmelodi.blogg.se/
Postat av: anita widerberg

Jag tror som Emma/livskrafter. Läser och ser mycket, drar mina egna slutsatser och då blir det precis som Emmas

Kram

2008-09-22 @ 13:31:18
URL: http://unoett.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0